Forstyr ikke-tilstand

I Forstyr ikke-tilstand viser Kaspersky-programmer ikke pop op-meddelelser om hændelser på din pc, der opstår under et videoopkald, når du ser en film, aktivt bruger installerede programmer eller tastaturet. Forstyr ikke-tilstand kan også sætte nogle automatisk startede opgaver på pause eller forsinke kørsel af planlagte opgaver for at undgå overdreven udnyttelse af computerressourcer.

Forstyr ikke-tilstanden aktiveres og deaktiveres automatisk. Du behøver ikke at ændre programindstillingerne.

Efter at have afsluttet Forstyr ikke-tilstand, vil programmet bruge proceslinjens meddelelsesområde til at vise en meddelelse om enhver begivenhed, der fandt sted, mens du var optaget. Hvis der var flere begivenheder, skal du klikke på knappen Vis for at gå til Meddelelsescenter og se alle begivenheder.

Du kan også se alle begivenheder, der fandt sted i løbet af de seneste tre dage i Meddelelsescenter på fanen Status i afsnittet Beskeder.

Så længe Spiltilstand eller Forstyr ikke-tilstand er aktiveret, vil du heller ikke se meddelelser fra Kaspersky VPN Secure Connection og Kaspersky Password Manager-programmer installeret på den samme enhed.

Du kan finde ud af mere om visning af meddelelser i afsnittet i Hjælp Sådan konfigureres programmeddelelser.